Crita dening Marc Fest

Aku nulis karangan sing prasaja kaya ing ngisor iki babagan pengalamanku urip ing boonies Everglades cedhak Key Largo ing Florida Kidul. Kabeh mau crita nyata.

Nalika asuku ngempet
Nalika asuku ngempet
Aku ngempet
Supaya ing sinkronisasi
(puisi)

Wit Seneng
Ana wit tartamtu ing ngarep sisih kidul omah Everglades sing aku lan David disebut "Wit Bahagia."

Baby Hawk
Punapa mawon sampeyan pengin nelpon, iku wiwit arang-arang watara Oktober, meh rong setengah taun kepungkur. Iku mung sadurunge wiwitan pandemi.

Bradley
Sade tegus wis dadi "nyeri ing bokong," kancaku Bradley ngandhani aku dina liyane. Dheweke teka supaya aku mulang dheweke - maneh - carane mabur drone DJI 4 Phantom.

Nalika David ngethok rambutku
Nalika David ngethok rambutku, dheweke njaluk aku nggawa kabel ekstensi oranye kanggo nyolok gunting listrik.

Langkah 1 of 2

Marc punika a pelatih komunikasi sing spesialisasine ing bantuan klien narik kawigaten liyane kapentingan kanggo proyèk kanthi ngganti carane padha ngomong bab apa padha nindakake.