Everglades Stories nga Marc

Unë shkruaj ese të thjeshta si ato më poshtë në lidhje me përvojat e mia të jetuara në zogjtë e Everglades pranë Key Largo në Florida të Jugut. Të gjitha janë histori të vërteta.

Pema e lumtur
Ka një pemë të veçantë përballë anës jugore të shtëpisë sonë Everglades që Davidi dhe unë e quajmë "Pema e lumtur".

Baby Hawk
Sido që të doni ta quani, ajo filloi diku rreth tetorit, gati dy vjet e gjysmë më parë. Ishte pak para fillimit të pandemisë.

Bradley
Shitja e tegusit është bërë një "dhimbje në byth", më thotë miku im Bradley një ditë më parë. Ai ka ardhur që të më mësoj – përsëri – si të fluturojë dronin e tij DJI 4 Phantom.

Kur Davidi më preu flokët
Kur Davidi më shkurton flokët, më kërkon të nxjerr kordonin zgjatues portokalli për të futur prizën elektrike.

Hap 1 of 2