Carita ku Marc Fest

Kuring nulis karangan basajan kawas leuwih handap ngeunaan pangalaman kuring hirup di boonies tina Everglades deukeut Key Largo di Florida Selatan. Sakabéh éta carita nyata.

Nalika anjing kuring ngahuleng
Nalika anjing kuring ngahuleng
kuring ngahuleng
Pikeun singkronisasi
(sajak)

Tangkal Bagja
Aya hiji tangkal husus di hareup sisi kidul imah Everglades urang nu David jeung kuring disebut "tangkal Bingah".

Orok Hawk
Naon waé anu anjeun badé nyebatna, éta mimiti sakitar Oktober, ampir dua satengah taun ka pengker. Éta sateuacan awal pandémik.

Bradley
Ngajual tegus geus jadi "nyeri dina burit," sobat Bradley ngabejaan kuring poé séjén. Anjeunna sumping ka kuring pikeun ngajarkeun anjeunna-deui-cara ngapungkeun drone DJI 4 Phantom na.

Nalika David motong rambut kuring
Nalika David motong rambut kuring, anjeunna miwarang kuring ngaluarkeun kabel extension jeruk pikeun nyolok kana clippers listrik.

Lengkah 1 of 2

Marc nyaéta a palatih komunikasi anu specializes dina nulungan klien na narik leuwih minat proyék maranéhanana ku cara ngarobah cara aranjeunna ngobrol ngeunaan naon maranéhna ngalakukeun.